Workshop Paardrijden vanuit gevoel

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
23/06/2019
10:00 - 15:30

Locatie
Paardenboerderij Meulegoorn, Wapse, zuidwest Drenthe


Deze workshop is voor wie de workshops ‘Core stability voor ruiters’ en ‘Minder doen, beter rijden’ heeft gedaan. SCROLL NAAR BENEDEN OM JE OP TE GEVEN VOOR DEZE WORKSHOP.

Als je bovengenoemde workshops hebt gedaan dan heb je al geleerd hoe je een stabiele zit kunt ontwikkelen en effectieve hulpen kunt geven. Je weet dat loslaten het sleutelwoord is en je begrijpt het verschil tussen ‘NIET-DOEN’  en ‘NIETS DOEN’, en het verschil tussen ‘SPANNINGSVRIJ’ en ‘ONTSPANNEN’. Je weet waar je eigen aandachtspunten liggen en hoe je eraan kunt werken om ze te verbeteren.

In deze workshop gaan we op het paard om te leren voelen hoe we mee kunnen zijn met de bewegingen van het dier.   

Ja gaat rijden zonder zadel, op een barebackpad, en met zadel. We rijden altijd bitloos. ‘s Morgens wordt nog aandacht besteed aan o.a. ‘gronden’ en bij je zwaartepunt blijven. ‘s Middags gaan we de paarden ophalen uit de wei, poetsen en opzadelen. De rest van de dag zijn we in de rijbak. Er wordt verwacht dat je om de beurt ook helpt met het leiden van de paarden, zodat ik al mijn aandacht kan geven aan de ruiters.

We gaan in deze workshop ‘s middags rijden op mijn paarden. Je hoeft dus geen paard mee te brengen, maar het mag wel, zonder extra kosten. De datum is zondag 23 juni 2019.

De workshop wordt gegeven door Elsa Boddéus, gecertificeerd Centered Riding instructeur (en altijd doorstuderend).

Na deze workshop WEET je:

  • Wat de vier basisbewegingen zijn die je op het paard kunt waarnemen
  • Hoe je de beenbewegingen van het paard kunt aanvoelen
  • Hoe je mee kunt ZIJN in plaats van mee GAAN
  • De timing van je hulpen
  • Hoe je nog beter verbonden kunt blijven met de aarde (gronden)

Investering: €79,– Dit is inclusief onbeperkt koffie, thee en versnaperingen en het werken met onze paarden. De datum van de workshop is zondag 23 juni.

Om deze workshop te boeken vul je onderstaand formulier in en betaal je met Ideal. Na betaling is de inschrijving definitief.


Totaal: € -