Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
18/02/2018
10:00 - 14:30

Locatie
Paardenboerderij Meulegoorn, Wapse, zuidwest Drenthe


Core Stability verbetert niet alleen je rijden! De workshop is ontworpen voor ruiters, maar is ook perfect voor wie niet rijdt en beter in z’n vel wil komen te zitten.

Herken je dit: Je paard vertraagt en je bovenlichaam zakt naar voren. Je paard versnelt en je bovenlichaam buigt onwillekeurig naar achteren. Je hebt het gevoel alsof het paard onder je vandaan loopt. In draf doorzitten en in galop heb je moeite om goed in balans in het zadel te blijven zonder met je benen te knijpen. Als je dit regelmatig ervaart dan is er sprake van onbalans door gebrek aan core stability in jouw lichaam. Is hier iets aan te doen? Zeker wel! Niet door meer paard te rijden, maar door je ‘core’ te trainen.

Ook het volgende komt je misschien bekend voor: je lichaam zakt enigszins in elkaar als je op een stoel zit. Of je kunt geen prettige houding vinden als je ontspant met een boek of bij de tv. Je hebt vaak een vervelend gevoel in je rug als je staat of loopt. Dit kun je allemaal te lijf gaan door je core te trainen. De kwaliteit van je leven zal voelbaar verbeteren!

Wat core en core stability is en hoe je die kunt verbeteren, daar gaan we in deze workshop mee aan de slag. Na een uitleg van de werking van je ‘core’spieren doen we een aantal oefeningen waarvoor je geen apparaten nodig hebt. Je kunt ze dus ook later thuis doen. En: je krijgt de beschrijving van een aantal oefeningen mee naar huis! De workshop wordt gegeven door een Pilates en Centered Riding instructeur. DATUM WORKSHOP: ZONDAG 18 FEBRUARI 2018. 

De prijs van de workshop is €75, inclusief koffie en thee.

Om deze workshop te boeken vul je onderstaand formulier in en betaal je meteen met Ideal. Na betaling is de inschrijving definitief.
Voor meer informatie kun je bellen met 06 23019943, Elsa Boddéus.


Totaal: € -