IN VERBAND MET VERHUIZING KUNNEN WIJ ALLEEN NOG NIEUWE LEERLINGEN AANNEMEN ALS ZIJ MET HUN EIGEN PAARD LES NEMEN

Je rijdt al een tijdje paard, en misschien heb je ook regelmatig les. Het gaat wel goed, maar er zijn bepaalde dingen waar je telkens weer tegenaan loopt. Je doet je best en toch lijkt het of je niet verder komt.

Coachend les krijgen

Verlang je ernaar om doelgericht en toch met zachtheid te werken met je paard? Wil je wel eens wat meer leren? Wil je een fijne relatie met je paard, waarbij je elkaar goed begrijpt?

Ik geef Centered Riding® lessen en lessen Dressuur aan de hand en Rijden volgens de Academische Rijkunst. Lichaamsbewustzijn en begrip voor het paard zijn de rode draad. Lessen in body awareness, rechtricht oefeningen en horsemanship zijn een belangrijk onderdeel van de lessen .

Meer weten over je instucteur? Kijk dan hier!

Wij geven les aan hooguit TWEE leerlingen tegelijk. Je krijgt persoonlijke aandacht en kunt leren in je eigen tempo, op je eigen manier. Heb je niet zo heel veel ervaring met paarden, dan raden wij de CURSUS PAARDRIJDEN VOOR HERSTARTERS aan. Zie het menu bovenaan de bladzijde.


LESMOGELIJKHEDEN (voor de prijzen scroll nog even verder naar beneden)

Houding- en Zitles met Centered Riding

Centered Riding is geschikt voor iedere ruiter die haar/zijn paard ziet als partner en vriend. Wedstrijdruiter of recreatieruiter, dressuur- of enduranceruiter: er ontstaat een beter begrip tussen jou en je paard.

Dressuur aan de hand (Recht Richten) volgens de Academische Rijkunst

Eerst leer je door middel van grondwerk en gecontroleerd longeren de oefeningen aan jezelf en je paard. Daarna leer je dit rijdend te doen. Geschikt voor iedereen die met meer gevoel en begrip wil leren paardrijden.

MINIMUM LEEFTIJD: 14 JAAR!

Bitloos en paardvriendelijk paardrijden

Onze paarden hebben een goed leven. Ze lopen iedere dag buiten; in het goede seizoen dag en nacht. Ze worden bitloos gereden en worden met respect behandeld. Ze worden niet verhuurd. Hun zadels worden minimaal 1x per jaar nagekeken en aangepast door een erkend zadelmaker. Werken met onze paarden geeft dus een goed gevoel.


Prijzen

Leskaart voor tien lessen: € 450,-- als je een paard van ons wil. Met eigen paard: €412,--De kaart is persoonlijk en niet overdraagbaar. De lessen duren 45 minuten.

Een losse privéles met je eigen paard: € 45,-- op onze locatie.

Een losse privéles met je eigen paard in de gemeente Westerveld: € 50,--

Een losse privéles met een paard van ons: € 50,--

Een privé workshop van twee uren (in te vullen in overleg): €125 voor 1 persoon, en €175 voor 2 personen.

Voor meer informatie: maak een afspraak met Elsa Boddéus voor een vrijblijvend gesprek: app of bel 06 23019943, of stuur ons een email.

nb Het belang van de paarden staat bij ons voorop. Voor het RIJDEN op onze paarden geldt een maximaal gewicht van 80 kilo en een maximale BMI van 26,5. WIJ HEBBEN DEZE GEWICHTSLIMIET OMDAT ONZE PAARDEN NIET GESCHIKT ZIJN VOOR MENSEN DIE ZWAARDER ZIJN! ER IS HIER DUS GEEN SPRAKE VAN DISCRIMINATIE OP BASIS VAN GEWICHT.