Over ons

In een knus agrarisch coulissenlandschap, temidden van twee nationale parken en nog een groot natuurgebied, ligt Paardenboerderij Meulegoorn. Een authentieke, rietgedekte boerderij uit de dertiger jaren van de de vorige eeuw. In het achterhuis van de boerderij is het gastenappartement. Dit grenst aan het grote achtererf met terras, enorm grasveld en daarachter de weide voor de paarden. Ook is er een klein bos op het terrein. In je appartement tref je historische details aan zoals de houten gebinten en de koedeurtjes. Je hebt een eigen ingang. Michaël en Elsa, je gastheer en gastvrouw, wonen in het voorhuis.

Je kunt Centered Riding les nemen, les in Recht Richten, Horsemanship en je kunt je laten coachen met paarden ( zie ook depaardencoach )

Als je zelf een paard wilt meebrengen: Voor gastpaarden hebben wij stalling en weidegang. Rijden kun je in het Drents- Friese Wold en in het Ooster- en Westerzand en de Havelterberg. Een enorm uitrijgebied; op de Veluwe na het grootste van Nederland. Maar dan zonder spoorwegen, viaducten en drukke autowegen.

Onze sleutelwoorden: kleinschaligheid, rust, ruimte. Niet iets wat je overal kunt vinden, maar als je naar deze dingen op zoek bent, dan ben je bij ons in Drenthe aan het goede adres. Welkom bij onze vakantieboerderij Paardenboerderij Meulegoorn! Voor meer info en boeking ga je naar het contactformulier.