Gastenappartement

vakantieappartement
vakantieappartement

Gasten appartement in een paardenboerderij in Drenthe. Eens was dit de koeienstal van de boerderij. Nu is het een groot appartement voor 1 tot en met 4 personen. Een belevenis van rust en ruimte, met vrij uitzicht op erf, weide en bos. Michaël en Elsa, je gastheer en gastvrouw, wonen in het voorhuis van de boerderij.

Bij een meerdaagse training, of een retraite, verblijf je in dit appartement. Er zijn dan geen andere gasten in de boerderij!.

Voor informatie over meerdaagse trainingen: zie bovenin, in het menu 'meerdaagse trainingen'. Voor informatie over retraites: zie bovenin, in het menu 'retraites'.

Kalender word geladen......
- Beschikbaar
08
- Geboekt
08
- In behandeling

Om te boeken of voor meer informatie ga je naar het contactformulier.

INDELING VAKANTIE APPARTEMENT (hieronder drie foto's van de slaapkamer boven, respectievelijk beneden, en de badkamer).

Grote living met zithoek, eethoek en smart tv
Open keuken
Slaapkamer met twee verdiepingen
Badkamer met wastafel, douche en toilet
(Extra slaapkamer met badkamer mogelijk tegen meerprijs)
Terras en speelweide grenzend aan het appartement

Inbegrepen in de prijs:

Opgedekte bedden, badhanddoeken en handendoekjes
Theedoeken en vaatdoekjes
Toiletpapier en vuilniszakken
Afwasmiddel en handenzeep
Eindschoonmaak en energiekosten
Wifi

Niet inbegrepen zijn: Maaltijden en dranken, meebrengen hond(en), toeristenbelasting, €1,25 per persoon per overnachting.

Meebrengen hond: in overleg! Tarief €5 euro per hond per overnachting, met een minimum van €25 per hond. Honden mogen niet zonder toezicht in het appartement worden achtergelaten, tenzij in een bench.
Belangrijk: Wil je een ander weekdeel komen dan de standaard (lang weekend, midweek of week) dan kunnen andere prijzen gelden. De standaard uitcheck tijd is 10.30 op de dag van vertrek. Indien mogelijk kan deze standaard uitchecktijd in overleg en tegen bijbetaling worden verlengd. MEER INFORMATIE KUN JE VRAGEN VIA HET CONTACTFORMULIER.